top of page

BENEDENWONING

BEL-ETAGE EN SOUTERRAIN

Appartement 1 en 2 zijn twee dubbele benedenwoningen, met een ruime living, keuken en terras op de bel-etage. En in het souterrain, met volop daglicht en een patio, ruimte voor slapen en werken.

BENEDENWONINGEN

NASSAU21

DE APPARTEMENTEN

Appartement 1 en 2.png

A p p a r t e m e n t  1  e n  2 

B e l - e t a g e  e n  S o u t e r r a i n

De benedenwoningen 1 en 2 hebben twee courant ingedeelde woonlagen.

Beide zijn voorzien van een terras op de bel-etage grenzend aan de keuken.

De bel-etage is een heerlijk grote open ruimte met living, dining en leefkeuken.

Deze laag ligt verhoogd ten opzichte van het straatniveau. Het souterrain heeft twee luxe badkamers en drie ruim opgezette slaapkamers met veel kast- en bergruimte. Het souterrain grenst aan een patio.

Appartement1en2
Appartement 3,4 en 5.png

A p p a r t e m e n t  3, 4  e n  5 

Gelijkvloers

De gelijkvloerse etagewoningen bieden een grote ruimte waarin de leefkeuken, dining en living in elkaar overlopen. Met grote ramen aan drie zijden van het gebouw komt er enorm veel licht binnen en zijn er mooie vergezichten.

 

Deze woningen hebben twee riante slaapkamers, twee badkamers, en een kamer om als werkplek te gebruiken. Het lange terras betreedt men via de keuken of de slaapkamer. Deze hebben een zuidligging. De lift komt direct in de woning uit. 

Appartement3-4en5
Penthouse.png

Penthouse 

Met dakterras

Het penthouse heeft aan drie zijden ramen en een uitgebalanceerd ontwerp met een grote open ruimte met daarin de woonkeuken, living en dining. De keuken heeft een kookeiland met een eetbar aan het raam. Er zijn drie ruime vertrekken, te gebruiken als slaap- of werkkamer.

 

Het penthouse heeft een ultiem dakterras met 360 graden zicht, dat bereikbaar is per lift. Het dakterras biedt vrijwel volledige privacy door de verhoogde dakrand. Optioneel is een jacuzzi. 

Penthouse
bottom of page