top of page
oranje_nassau_gevel_8LR.jpg
PROJECT

ORANJE NASSAULAAN 21

DE BOUW IS GESTART!

Op de hoek van het Emmaplein en de Oranje Nassaulaan wordt Nassau 21 gebouwd: zes luxe appartementen in een gebouw met een bijzondere architectuur en buitenruimtes op het zuiden. De oplevering wordt zomer 2022 verwacht.

De plek is uniek: vlakbij het Vondelpark, in de Willemsparkbuurt in Amsterdam Oud-Zuid. Hier komt een transparant gebouw met een vloeiend lijnenspel naar ontwerp van Rijnboutt architecten.

Nassau_21-start_bouw_WJ_projects.jpeg

Het oude gebouw wordt gesloopt en maakt plaats voor Nassau 21.

De appartementen

DE LAATSTE WONING

APPARTEMENT: 21B 

Oranje Nassaulaan 21B
 

Wonen: 188 m2
Buitenruimte: 27 m2


Bel-etage: Leefkeuken, dining, living, terras. 
Plafondhoogte bel-etage: 2.80 m


Souterrain: 3 slaap/werk kamers, 2 badkamers, patio. Plafondhoogte souterrain: 2.60 m


Extra ruimtes: Bijkeuken, study, berging, wasruimte, dressing.
Tuinligging: Zuid

Appartement 21B is een dubbele benedenwoning met een bel-etage en een souterrain. De vloer van de bel-etage ligt circa 1 meter boven straatniveau, wat op de bel-etage zorgt voor voldoende privacy. In het souterrain zorgt dit voor voldoende daglicht.


Op de bel-etage zijn een ruime leefkeuken en dining met een terras op het zuiden. Aan de straatzijde van het appartement is de living. Het souterrain heeft twee luxe badkamers en drie ruime slaap- of werkkamers met veel bergruimte. De grootste slaapkamer heeft een schuifpui naar een verdiept terras op het zuiden. 

Koopsom € 2.600.000 v.o.n.

Geen erfpacht, eigen grond. 

De koopsom is inclusief stelposten voor complete afbouw, op basis van een interieurontwerp van Marcel Wolterinck. Het ontwerp kan in overleg worden aangepast naar uw eigen wensen.

Bent u geïnteresseerd?

Bel met Broersma Makelaardij +31 (0)20  305 97 88 of laat uw gegevens hier achter.

oranje_nassau_gevel_8_evening_edited_edi

Comfort en duurzaamheid

Er is veel aandacht besteed aan comfort en duurzaamheid. Alle appartementen hebben vloerverwarming, die ’s zomers als koeling fungeert. De raampartijen worden uitgevoerd met HR++ glas. Het gebouw en de appartementen worden uitgerust met een videobewakingssysteem. De toegangsdeuren worden met een handige ‘tag’ (sleutelhanger) geopend. In uw appartement komt een multifunctioneel touchscreen om de intercom, de verwarming en verlichting te bedienen. Het systeem kan in overleg worden uitgebreid met bijvoorbeeld een alarminstallatie en het aansturen van de raambekleding.

Afbouw

De woningen worden aangeboden met een gedetailleerd afbouwplan, inclusief stelposten voor algehele afbouw, zoals een luxe en complete “handmade” keuken, fraai sanitair, vloerafwerking en inbouwkasten, gebaseerd op het ontwerp van Wolterinck Interior Design. Bij interesse ontvangt u de uitgebreide documentatie met gedetailleerde informatie over het gebouw, de techniek, de afbouwmogelijkheden en de verschillende stelposten.

Juiste balconies_DO2 lr.jpg

Voor deze unieke locatie, waar nu nog een kantoorpand staat, ontwierp Rijnboutt architecten een transparant gebouw met een vloeiend lijnenspel en hoogwaardige materialen. Een modern en tevens klassiek gebouw dat een organisch geheel vormt met de fraaie omliggende panden.

Wolterinck Interior Design ontwierp doordachte flexibele plattegronden. De indeling kan in overleg naar wens worden aangepast, mits technisch uitvoerbaar.

RIJNBOUTT EN WOLTERINCK

ARCHITECTUUR
& DESIGN

oranje_nassau_gevel_8_evening_edited_edi
LIGGING

In 1881 ontwierp stadsarchitect J.G. van Niftrik het Willemspark, als uitwerking van het door landschapsarchitect L.P. Zocher ontworpen plan voor het Vondelpark en de buurt. Met villa’s rond vijvers die doorlopen in het park.

WILLEMSPARKBUURT EN VONDELPARK

STADS WONEN

IN EEN

GROENE

OMGEVING

Wonen in Nassau 21 betekent wonen direct aan het Vondelpark. U wandelt zo het park in. De statige panden in de Willemsparkbuurt hebben allure en stralen rust uit. Een super prime locatie!

Tesselschadestraat 15-34.jpg
NASSAU21-7.jpg

GESCHIEDENIS

WILLEMSPARKBUURT
EN VONDELPARK
Interesse

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd?
Laat uw gegevens hier achter en we nemen contact met u op voor meer informatie of een afspraak. 
 

Of bel:
Broersma Makelaardij,  
+31 (0)20  305 97 88

Bedankt voor uw inschrijving! Wij nemen spoedig contact met u op.

bottom of page