top of page

6 LUXE LOFTS

VERWACHT NAZOMER 2020

PROJECT
Zwart.png
shutterstock_655956577.jpg

NASSAU 21 - HET GEBOUW

INTERNATIONALE ALLURE IN AMSTERDAM OUD-ZUID

Op slechts enkele meters van het Vondelpark, op de hoek van het Emmaplein en de Oranje Nassaulaan, ligt Nassau 21. Een eigentijds en transparant ontworpen gebouw met organische lijnen naar het ontwerp van Rijnboutt architecten. Een rijk ontwerp met verfijnde detailleringen en hoogwaardige materialen. 

LOFTS
Het gebouw met weids uitzicht, voorziet in totaal 6 luxe lofts van ieder ruim 200 m². Er zijn 2 benedenwoningen met twee woonlagen; 3 woningen over een hele verdiepingsvloer en 1 penthouse met dakterras. Het ontwerp voorziet in prachtige grote raampartijen van vloer tot plafond. Deze optimaliseren de ruimtelijkheid, het licht en het uitzicht. De entree bevindt zich aan Oranje Nassaulaan 21. 

INDELING APPARTEMENTEN NASSAU 21
Alle woningen hebben een op het zuiden georiënteerde buitenruimte, welke grenzen aan een woonkeuken. Voor iedere loft is door interieur designbureau Wolterinck een tailormade plattegrond ontworpen met o.a. een riante woonkamer, study, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De indeling kan in overleg worden aangepast. De lift zorgt voor een gelijkvloerse toegang naar de verdiepingen.


Na zomer 2020 start de verkoop. Als de eerste woningen zijn verkocht zal het huidige gebouw  worden gesloopt en volgt de nieuwbouw van Nassau 21. 
 

LIGGING

ORANJE NASSAULAAN 21

STADS WONEN

IN EEN GROENE OMGEVING

Vanuit de woningen ervaart u het groen, de rust en de dynamiek van het plantsoen. De omliggende panden benadrukken de sfeer van de Willemsparkbuurt in Amsterdam Oud-Zuid.

BOODSCHAPPEN EN BOETIEKS
Boodschappen kunnen gedaan worden bij speciaalzaken in de Cornelis Schuytstraat, Koninginneweg of aan de Amstelveenseweg. Iedere zaterdag is er de ZuiderMRKT in de Jacob Obrechtstraat. Verscholen in de omgeving ontdekt u bijzondere winkels, restaurants en terrassen. Culturele fijnproevers kunnen hun hart ophalen in het aangrenzende Museumkwartier en het Concertgebouw. Het Vondelpark bereikt u in slechts één minuut wandelen.
 
BEREIKBAARHEID
U bent zo waar u wilt zijn. Per tram (lijn 2) naar het centrum, met de fiets door het park of via station Amsterdam Zuid naar andere bestemmingen. Met de auto rijdt u vanaf afslag S108 op de A10 in 6 minuten naar de Oranje Nassaulaan. Dat er voor de deur altijd ruimte is om te parkeren is een unicum in Amsterdam.

Interesse

INTERESSE

Na zomer 2020 start de verkoop. Als de eerste woningen zijn verkocht zal het huidige gebouw worden gesloopt en volgt de nieuwbouw van Nassau 21.

 

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens hier achter en we brengen u op de hoogte van de ontwikkelingen via een nieuwsbrief.


Voor vragen kunt u contact opnemen met de makelaar, Broersma Nieuwbouw via:  020 - 305 97 88 | info@nassau21.nl

Bedankt voor uw inschrijving! Wij nemen spoedig contact met u op.

bottom of page